No trobeu a faltar passejar-vos pels food trucks per veure què menjar? 😋
Nosaltres moltíssim! fer una primera batuda per desprès escollir allò que més ens be de gust. Tastar diferents plats de diferents cultures en un sol espai.
A Nomad menjarem bé, sa i a un preu assequible.
L'edició arriba carregada de propostes úniques, mexicà, burger, bocata gourmet, braves, asiàtic... no sabràs per on començar!
Aquest any, tindrem més oferta de menjar vegà, vegetarià.
Tot seguit veuràs la llista completa amb tota l'oferta gastronòmica.

GALA URBAN FOOD: La seva especialitat són les hamburgueses de 200gr. de vedella ecològica. No pots deixar de probar la burger barbacoa, brutal!

VESQUE CREPS: Especialitzats en creps, trobaràs creps dolces, salades i premium.

IN THE BOWL: Podràs tastar l'autèntic sabor xinès fusionant els plats més clàssics de la Xina i el Japó. Les nostres especialitats son el Zhupai Fan, Pollastre al curry japonés, Pan Bao farcit de vedella, Llangostins en Tempura, Tallarins saltejats amb verdures, Gyozas entre molts d'altres!

EMPANADILLES ARGENTINES: Especialitzats en empanadilles totalment artesanes fetes al seu obrador amb ingredients naturals, frescos, de primera qualitat i amb el sabor i la textura de sempre.

BAR CORDOBA : Especialitzats en el menjar tradicional amb inspiració andalusa, el Bar Còrdova ofereix una àmplia varietat de racions, com les seves famoses sardines, patates braves, cassó en adob, flamenquins, garrí, calamarsets i riques bombes farcides de carn picant.

L'OBRADOR DE REUS: El clàssic és un brioix tendre a base de canyella i sucre, però cada cop pots tastar-los de més sabors.

REGION PAMPA: un viatge de sabors que comença a Argentina, passeja per Espanya i porta pisques del món. El seu xef Miguel Recchia, amb més de dues dècades d'experiència gastronòmica, desplega la seva passió gurmet aconseguint que el plat més elaborat habiti entre pans.

CORAZÓN DE ÁGAVE: ens acosta al menjar de carrer tradicional mexicà. Adobs i cuinats casolans treballats amb productes de proximitat als quals se sumen excel·lents salses i un petit toc de llima.

WE LOVE HOTDOG: Podràs tastar yakisobas, yakitoris, tsukune, gyozas, bao buns,...tot cuinat en el moment amb ingredients de proximitat i ecològics, per fer-te viatjar al cor d'Àsia. Sense oblidar les seves opcions veganes i sense gluten!

PORK FICTION: La proposta de Santi és menjar pulled pork de qualitat. Cuinats al forn de llenya a baixa temperatura, garantint el millor sabor a cada mos. Trobaràs bocates gourmet, torreznos i més d'exquisideses amb el porc com a base.

MUCCA DA LATTE: Deliciosos gelats elaborats artesanalment amb la millor selecció d'ingredients naturals. El seu origen mediterrani, la seva creativitat i la seva passió per l'excel·lència confereix als gelats Mucca da Latte autenticitat i un sabor únic. Hi ha opcions de gelats sense sucre i vegans. Entre els seus sabors trobes el de cafè, coco, pistatxo, dolç de llet, llimona, pastís de formatge, torró de Xixona o maduixa del Maresme.

LA GOFRERIA BY COOKETEA: El paradís dels llaminers. El producte estrella és el gofre, elaborats a partir d'una recepta pròpia. Encara que també podràs trobar pastissos naturals, sostenibles i ètics, on la qualitat de la matèria primera i el sabor són el centre d'una experiència perfecta.