Què és Nomad Festival?

Nomad Festival és un esdeveniment que fusiona diferents experiències culturals en un únic espai a l’aire lliure. Hi trobareu música en directe, foodtrucks, Market d’artesania , moda i disseny, i un espai per als petits més exigents.

Podem venir en família al Nomad Festival?

Sí, de fet ens encanta que vingueu en família! A Nomad Festival creiem molt en oferir entreteniment per a totes les edats, i cuidem fins al detall la nostra oferta d’entreteniment infantil.

I amb el meu gos?

I tant! Som un esdeveniment dog-friendly i les vostres mascotes són més que benvingudes.

On i quan es fa el Nomad Festival? 

Nomad Festival és, com el seu nom indica, un esdeveniment nòmada. Ens movem per tota la geografia catalana portant la nostra experiència a llocs molt diferents. Consulteu el nostre calendari per veure quins són els propers Nomad Festival que tenim previstos.

Quant costa l’entrada? 

Els Nomad Festival són d’entrada lliure i gratuïta. Només en casos especials, com és el Nomad Festival Xperience de Riudecols, l’entrada d'adult es de 6€ a taquilla. L'entrada infantil de 3 a 12 anys és de 2€ amb accès a totes les animacions i espectacles.

Teniu menjar vegetarià i/o vegà? 

Sí, normalment a la varietat de foodtrucks que pots trobar als diferents festivals, tindràs propostes vegetarianes i veganes.

Hi ha menjar especial per celíacs?

Habitualment podràs trobar propostes especials per a celíacs i altres tipus de necessitats. De totes maneres, quan s’apropi el teu Nomad Festival, envia’ns la teva consulta i t’ho confirmarem.

Què feu el Nomad Festival pel medi ambient? 

Al Nomad Festival estem treballant per ser 100% reciclable. Perquè és la nostra essència, apostem cada vegada més per ser un esdeveniment eco de proximitat sense residus. Per això fem servir copes de vi reciclables, gots reutilitzables, aigua en tetrabrick amb polítiques de plantació d’arbres.