¿QUANT COSTA L'ENTRADA I QUÈ INCLOU?


En el cas del Nomad Festival Xperience de Riudecols, l’entrada d'adult té un cost de 6€ .

Per raons d’aforament, tots els menors han de pagar entrada per accedir al recinte. Els menors de 3 a 13 anys (inclosos) han de pagar l’entrada de nen al preu simbòlic de 5 € i hauran d’anar acompanyats del pare, mare o tutor legal. Serà obligatori mostrar aquest ticket en el control d’accés indicat. Aquesta entrada dóna accès a totes les activitats, animacions i tallers dins del Nomad Festival. Els menors de 14 i 15 anys hauran de comprar l’entrada normal i anar acompanyats de pare, mare o tutor legal. Els menors a partir de 16 anys hauran de comprar l’entrada normal i podran entrar al recinte sense acompanyament ni cap mena d’autorització.

La resta d'esdeveniments de la ruta Nomad Festival són d’entrada lliure i gratuïta.
¿QUINES SERAN LES MESURES SANITÀRIES AL RECINTE?


L’aforament al Nomad Festival serà controlat i permetrà en tot moment que es pugui mantenir la distància de seguretat de 2 metres exigida per les administracions públiques. El recinte s’ha habilitat per garantir el compliment de l’espai mínim personal exigit.

És obligat l'ús de la màscareta a tot el recinte.

No es permet el consum de menjar i beguda de peu, cal fer-ho asseguts.

Hi ha dispensadors de gel hidroalcohólic distribuïts pel recinte perquè puguis desinfectarte les mans.

Et preguem que mantinguis la distància social.

Tots els nostres espais són netejats i desinfectats regularment.

Evita l'ús de diners en efectiu, utilitza targeta de crèdit sempre que puguis.

A causa de la reducció d'aforament no hi ha invitacions per a veïns.
¿SON VÀLIDES LES ENTRADES PER QUALSEVOL DIA?


Sí, les entrades són vàlides per qualsevol dia entre el 7 i el 22 d'agost del 2021.
¿QUAN ES CELEBRA?


La ruta Nomad Festival te diferents destinacions repartides per tota Catalunya. El Nomad Festival Xperience de Riudecols 2021 es celebra del 7 al 22 d'agost, ambdós inclosos, a l'Avellana de Mas d'en Cabré a Riudecols, Tarragona. Desde les 18.00 fins la 00.30h
SI VENIM EN COTXE, HI HA PARKING?


Sí, disposem de parking gratuït de cotxes i motos per a tot el nostre públic.
¿PUC SORTIR DEL RECINTE I TORNAR A ENTRAR?


No està permès sortir del recinte del Nomad Festival Xperience una cop s'hagi accedit al mateix, excepte per causes excepcionals i/o emergències.
¿PODRÉ COMPRAR LES ENTRADES A TAQUILLA?


Sí podràs comprar la teva entrada a taquilla tot i que a fi de garantir l'aforament permès en cada moment, i per evitar aglomeracions a la porta, et recomanem comprar les entrades de forma anticipada a través d'aquesta web ja que els aforaments són limitats a causa de la COVID-19.
¿PODEN ENTRAR ANIMALS DE COMPANYIA?


I tant! Som un esdeveniment dog-friendly i les vostres mascotes són més que benvingudes. És obligatori portar bosses per recollir les necessitats de l'animal.
¿COM PUC ARRIBAR AL NOMAD XPERIENCE?


Pots arribar en cotxe, moto, bicicleta o a peu. No existeix transport públic per arribar al Nomad Festival de Riudecols. L'entrada inclou parking gratuït.
¿PUC COMPARTIR L'ABONAMENT DEL NOMAD XPERIENCE?


Els abonaments de 3 dies del Nomad Xperience són personals i intransferibles. Tant sols es poden compartir els abonaments Family&Friends per a 4 o 6 persones.
¿PODRÉ TROBAR MENJAR SENSE GLUTEN I VEGÀ?


L’oferta gastronòmica que trobaràs al Nomad Festival inclou opcions per a tothom.
NO HE REBUT LES ENTRADES AL MEU MAIL


El mail de confirmació de compra amb l’arxiu pdf de les teves entrades pot trigar fins a 20 minuts a arribar al teu mail. És normal que no el rebis immediatament. Revisa la teva carpeta d’spam i, si utilitzes Gmail, també les pestanyes de Social, Promocions i Notificacions (Updates). Si passa més d’una hora i no has rebut el correu, comprova si s’ha realitzat el càrrec de compra en el teu compte bancari. En cas que no aparegui, és molt probable que la compra no s’hagi realitzat correctament. Pots accedir al teu espai de compra de tickets en qualsevol moment i descarregar-te o reenviar-te les teves entrades. Pots també enviar un correu electrònic a entrades@4tickets.es
¿ELS VEÏNS HAN DE PAGAR ENTRADA?


Aquest any, a causa de la reducció de l'aforament no disposem d'entrades gratuïtes per als veïns.
TOTES LES ENTRADES TENEN EL MATEIX NOM. HI HA ALGUN PROBLEMA?


No, no hi ha cap problema!

És normal que totes les entrades tinguin el mateix nom. El que sí que us demanem és que si aneu amb acompanyants, ompliu el formulari que trobareu al següent enllaç.