top of page

Organitza una boda diferent i personal amb Nomad

Updated: Feb 12, 2020

Posem la nostra experiència en esdeveniments al servei del banquet i la decoració del teu casament original.


Cada cop més parelles ho tenen més clar: quan es tracta del dia del seu casament, no volen saber res d’obligacions forçades per la tradició, situacions típiques ni esdeveniments impersonals. L’alternativa al casament estandarditzat de tota la vida arriba en els darrers anys en forma de noves tendències, que aposten per opcions molt personalitzades i solucions per a casaments originals que sorprenguin els convidats. Una tendència a l’alça en què Nomad Events pot posar tota la seva experiència en organització d’esdeveniments al servei del teu gran dia.


En els darrers anys, tendències com la slow wedding s’han fet cada cop més populars. Es tracta d’una aposta de parelles que es prenen l’organització de la boda com una activitat que volen gaudir, que rebutgen les tradicions i cerquen alternatives a les convencions de casaments, i que, sobretot, volen que cada element de la seva boda parli de qui són com a parella.


Un banquet original


Si vols apostar per una boda diferent, el menjar és un dels primers temes que has de tenir clars. Perquè tant si apostes per un casament a l’aire lliure o una boda íntima en un restaurant, el banquet de boda serà un dels records més importants que s’enduran els convidats.

El banquet tradicional no encaixa amb moltes parelles que no entenen la rigidesa d’un àpat a taula amb llocs assignats per a cada persona. Per què no apostar per un banquet original, més relaxat, on pots seure i parlar amb tothom? Per aconseguir-ho, res millor que una boda amb foodtrucks que s’encarreguin de servir diverses especialitats d’streetfood de primera qualitat.

Fins i tot si vols seguir apostant per un menú de boda més tradicional, també pots apostar per un casament original per altres moments del teu banquet amb foodtrucks: l’aperitiu o el ressopó són moments perfectes per optar per aquesta gastronomia que cada cop té més adeptes.

Amb el nostre format Nomad Mini, podem proporcionar-te una oferta d’entre 4 i 6 foodtrucks, ideal per oferir un banquet per un casament d’entre 100 i 300 convidats. Després d’anys d’experiència itinerant amb Nomad Festival, oferim un coneixement profund del món de l’streetfood, i els millors foodtrucks, representants de gastronomies tan diferents com la mexicana, la japonesa, la veneçolana o la nord-americana.Una decoració de boda atractiva


El menjar del banquet de boda és important, però no oblidem també el que ens entra pels ulls. Si de veritat vols apostar per una slow wedding i una boda personal, és important que busquis una decoració de casament que també sigui única. Sabem que tens el teu taulell de Pinterest ple d’inspiració per a casaments originals, però també que no tens el temps per preparar-ho tu sol o sola.

Aquí, també, l’equip professional de Nomad Events et pot ajudar. Perquè escoltem la teva idea d’esdeveniment i la convertim en realitat a través de les nostres propostes de decoració. Tu imagina i nosaltres donarem forma a la teva cerimònia de somni i a un banquet inoblidable.

I vols que també la pista de ball sigui memorable? Des de Nomad també podem encarregar-nos d’aportar la música per al teu casament, des de bandes per al ball de boda, fins a música en directe per a l’aperitiu.


52 views0 comments

Comments


bottom of page