top of page

dj., 08 d’ag.

|

L'Avellana Mas d'en Cabre

Nomad Festival

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos

Hora i ubicació

08 d’ag. del 2019, 18:00 – 17 d’ag. del 2019, 1:00

L'Avellana Mas d'en Cabre, Partida Mas d'en Cabrer, s/n, 43390 Riudecols, Tarragona, España

Convidats

Entrades

 • Entrada ADULT 1 dia+consumició

  Compra la teva entrada online per venir qualsevol dia entre el 8 i el 17 d'agost al Nomad Festival Xperience a l'Avellana. Inclou 1 consumició (cervesa o refresc). Podràs accedir al recinte qualsevol dia. Amb la teva compra online estalvies en el preu de l'entrada i ens ajudes a cuidar el medi ambient.

  5,00 €
  La venda ha finalitzat
 • Entrada INFANTIL 1 dia

  Compra la teva entrada online per venir qualsevol dia entre el 8 i el 17 d'agost al Nomad Festival Xperience a l'Avellana. Accés il·limitat a totes les activitats del Petit Nomad (tallers, activitats, actuacions). Podràs accedir a l'esdeveniment qualsevol dia. Amb la teva compra online estalvies en el preu de l'entrada i ens ajudes a cuidar el medi ambient.

  4,00 €
  La venda ha finalitzat
 • Abonament de 3 dies (ADULT)

  Compra la teva entrada online per venir qualsevol dia entre el 8 i el 17 d'agost al Nomad Festival Xperience a l'Avellana. Inclou 3 consumicions (cervesa o refresc). Podràs accedir al recinte qualsevol dia. 4,00 € Preu per dia Amb la teva compra online estalvies en el preu de l'entrada i ens ajudes a cuidar el medi ambient.

  12,00 €
  La venda ha finalitzat
 • Abonament de 3 dies (INFANTIL)

  Compra el teu abonament online per venir qualsevol dia entre el 8 i el 17 d'agost al Nomad Festival Xperience a l'Avellana. Accés il·limitat a totes les activitats del Petit Nomad (tallers, activitats, actuacions). Podràs accedir a l'esdeveniment qualsevol dia. 3,30€ Preu per dia Amb la teva compra online estalvies en el preu de l'entrada i ens ajudes a cuidar el medi ambient.

  10,00 €
  La venda ha finalitzat

Total

0,00 €

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page