Nomad Privats

Un Nomad Festival a la teva mida!

Tens un esdeveniment i vols que sigui memorable? Nomad Events es la linia de serveis privats que s'adaptarà a les necessitats de la teva cel·lebració, sigui privada o corporativa. Amb aquest concepte volem apropar la gastronomia streetfood del Nomad Festival en dos possibles formats. Comptem amb mes de 380 camions i cuiners especialitzats que ens permeten oferir una variada oferta gastronòmica sobre rodes amb propostes de cuina mexicana, italiana, vegana/vegetariana, japonesa, thailandesa, argentina, mediterrània, cuina tradicional, entrepans d'autor, crepes, gelats artesans, dolços, etc..

Farem una gestió integral de tot l'esdeveniment, perquè no t'hagis de preocupar de res. Disseny de l'espai, decoració, gastronomia, programació de l'escenari... deixa que ens encarreguem de tot i tu preocupa't nomes de gaudir!

 

NOMAD MINI

La mida no ens importa quan es tracta del teu esdeveniment!
En la nostra proposta mini, oferim una solució a mida per donar servei a entre 100 i 300 persones amb una selecció de entre 4-6 foodtrucks. 
Amb un servei integral on també fem la selecció de l'espai aixi com la proposta gastronòmica, artística i decoració de l'espai.

NOMAD MAXI

Es el format més gran de Nomad pensat per esdeveniments amb mes de 500 persones. Ens adaptem tant a les celebracions a espais públics o bé en recintes privats.  

NITS TEMÀTIQUES

©2019 Nomad Festival. Tots els drets reservats    

NEWSLETTER

Es hora d'estar al día dels nostres esdeveniments!

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

SEGUEIX-NOS

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram